Kysymys:
Katsaus LEGO-online-keskustelupalstoihin?
ebpa
2016-06-16 23:36:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Auttaa ulkopuolista antamaan yleiskatsaus LEGO-verkkoyhteisöstä:

Mitkä ovat tärkeimmät LEGO-maailman online-keskustelupalstat? Kuka hengailee missä? Mitkä ovat suosittuja erikoistarjousfoorumeita?

Esimerkiksi:

  • LEGO-ilmoitustauluja hoitaa LEGO® ja näyttää siltä, ​​että olla suunnattu (ja suosittu) rakentajien nuoremmalle sukupolvelle. Jäsenten ja viestien lukumäärä ei ole selvä.

Tämä kysymys koskee erityisesti verkkoyhteisöjä, jotka keskittyvät keskusteluryhmän keskustelumuotoon.

Liittyvät kysymykset:

üks vastaus:
#1
+7
TheBrickBlogger
2016-06-17 20:15:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lego-teini-ikäisten ja aikuisten keskustelupalstat ovat seuraavat:

EuroBricks Forum - tämä on yksi vanhimmista ja vakiintuneimmista LEGO-fanifoorumeista, joissa on valtava määrä kulloinkin käydyistä keskusteluista. Löydät täältä kaiken uutisista, räätälöityyn rakentamiseen ja kilpailuihin.

Brickset Forum - tämä on toiseksi suurin LEGO-foorumi, joka on keskittynyt pääasiassa LEGO-sarjojen keräämiseen.

Reddit Forum - tämä on erittäin aktiivinen foorumi tavallisessa Reddit-muodossa, ja siinä keskitytään pääasiassa uutisiin, ostotarjouksiin ja auttamaan harrastuksen uusia henkilöitä.

BrickLink Forum - tämä on toinen hyvin vanha foorumi, joka keskittyy pääasiassa LEGOn ostamiseen ja myyntiin.

BrickPicker - niille, jotka haluavat ostaa, myydä ja sijoittaa LEGOan. Se on asettanut &in rakennustarkastuksia, saatavuustietoja, tarjouksia LEGOn ostamisesta jne.

On monia muita, pienempiä foorumeita, jotka ovat erikoistuneet tiettyyn aiheeseen (kuten räätälöinti, linnanrakennus, Technic-rakennus, LEGO Star Wars jne .), mutta jos osallistut johonkin edellä mainituista suurista, sinulla on hyvät yhteydet ja tietoa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...